Trabzonsporlu Futbolculardan Otistik Çocuklara Ziyaret - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Futbolculardan Otistik Çocuklara Ziyaret

Trabzonsporlu Futbolculardan Otistik Çocuklara Ziyaret

Fransız oyuncu Florent Malouda: "Bu çocuklar için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım"

16.09.2013 13:10

Trabzonsporlu futbolcular Florent Malouda, Yusuf Erdoğan ve Abdülkadir Özdemir, yardımcı antrenör Turgay Karslı ve İdari Menajer Serkan Ünver ile Trabzon Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek otistik çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarette çiçeklerle karşılanan futbolcular, okuldaki öğrencilere forma, şapka ve atkı ile imzalı top hediye etti.

Fransız oyuncu Florent Malouda, burada yaptığı konuşmada, böyle bir organizasyona davet edildiği için mutlu olduğunu belirterek, "Çocuklar için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Biz futbolcular olarak kulübümüz bizden ne yapmamızı isterse bu konuda onu yapmak için hazırız. Biz bu kulübü, şehri, bu çocukları temsilen buradayız. Bu kutsal görevi yapan öğretmenlere yardım için de her zaman varız" dedi.

Yusuf Erdoğan ise kendisi açısından gecikmiş bir ziyaret olduğunu ifade ederek, "Daha önce buraya gelmediğim için mahcubum. Bu okulda bizim de kardeşlerimiz olabilirdi. Bu okulu ilk kez gördüğüm için kendimi sorumluluklarını yerine getirmeyen birisi olarak hissettim. Bundan sonra sık sık gelmeye çalışacağım" diye konuştu.

Abdülkadir de bundan sonra bu tür ziyaretleri sürdüreceklerini, öğrencileri antrenmanlarına da beklediklerini kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Futbolculardan Otistik Çocuklara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement