Ümit Milli Takım'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Ümit Milli Takım'da Hedef 3 Puan

Ümit Milli Takım\'da Hedef 3 Puan

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Yunanistan ve Polonya karşılaşmalarında alacakları puanların gruptaki pozisyonlarını belirleyeceklerini kaydetti.

08.10.2013 19:39

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Yunanistan ve Polonya karşılaşmalarında alacakları puanların gruptaki pozisyonlarını belirleyeceklerini kaydetti.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Yunanistan ve Polonya maçının hazırlıklarına devam etti.

Antalya'da hazırlıklarına devam eden Ümit Milli Takım, Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde hazırlıkların akşam antrenmanıyla devam etti. Antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Ercan futbolcularını bir araya toplayarak, önlerindeki iki karşılaşmanın önemini yineledi anlattı.

Ay-yıldızlıların üç grup halindeki 7'e 2 top kapma çalışmasına Abdullah Ercan'da katıldı. Daha sonra futbolcular ısınma hareketleri sonrası taktik ağırlıklı atak organizasyonları çalıştı. 2 saat süren antrenman koşu ile son buldu.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Abdullah Ercan, çok önemli iki maç yapacaklarını belirterek, bu maçlardan alınacak puanların gruptaki pozisyonlarını belirleyeceğini söyledi.

Cuma günü oynayacakları Yunanistan maçına büyük önem verdiklerini vurgulayan Ercan, "Bütün Antalya halkını, futbolseverleri milli takımı desteklemeye davet ediyoruz. Oyuncularımızın buna çok ihtiyacı var. Cuma günü burada Yunanistan'ı yenmek için uğraşacağız" dedi.

Son zamanlarda Ümit Milli takım maçlarının çok seyircili geçmediğini hatırlatan Ercan, "Antalya'daki maçlar ücretsiz. Antalya'da bu az seyirciyi kırmak istiyoruz. Çok önemli iki maç oynayacağız seyirci desteğine ihtiyacımız var. İki maçtan 6 puan alırsak grupta birinci olma yolunda büyük bir adım atmış oluruz" şeklinde konuştu.

Uğur Çiftçi ve Engin Bekdemir'in cezalarının bu maçta dolduğunu belirten Ercan, görev vermesi halinde Polonya maçında takımdaki yerlerini alabileceklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Milli Takım'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement