Uyanık Cassio Resmen Gelmiyor - Son Dakika
Spor

Uyanık Cassio Resmen Gelmiyor

Uyanık Cassio Resmen Gelmiyor

Beşiktaş'ın kaleci transferindeki ilk adaylarından olduğu iddia edilen Corinthianslı Cassio Ramos, kulüplerin anlaşma sağlayamaması üzerine takımı ile Amerika'ya uçtu.

14.01.2016 05:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABER - Beşiktaş'ın kaleci transferindeki ilk adaylarından olduğu iddia edilen Corinthianslı Cassio Ramos, kulüplerin anlaşma sağlayamaması üzerine takımı ile Amerika'ya uçtu.

Corinthians yetkililerinin yaptığı açıklamada Cassio için belirlenen rakamı Beşiktaş'ın kabul etmemesinin ardında Brezilyalı eldivenin Kartal olma ihtimalinin ortadan kalktığı belirtildi. Özellikle, Corinthianslı yetkililerin Beşiktaş'ın bonservis konusunda fiyat yükseltmemesi nedeniyle oyuncunun satışından vazgeçtikleri öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından ise Cassio Ramos, Corinthians kulübünün Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayacak kamp çalışması için takımla birlikte Florida'ya gittiği sosyal medyada ortaya çıktı. Cassio'nun geleceğine ilişkin haberler yapıldığı dönemde Cassio'nun bu hareketi ise kulübün bonservis yükseltmek için yaptığı bir taktik olabileceği de konuşuluyor.

Cassio Ramos'un havaalanında paylaştığı o kare

casio

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Uyanık Cassio Resmen Gelmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement