Vali Aksoy Samsunspor'da - Son Dakika
Spor

Vali Aksoy Samsunspor'da

Vali Aksoy Samsunspor\'da

Samsunspor'un her zaman maddi manevi yanında olan Vali Hüseyin Aksoy, Nuri Asan Tesisleri’ni ziyaret ederek takımın idmanını izledi.

19.03.2014 16:48

Samsun spor'un her zaman maddi manevi yanında olan Vali Hüseyin Aksoy, Nuri Asan Tesisleri'ni ziyaret ederek takımın idmanını izledi.

Vali Hüseyin Aksoy, beraberinde İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ile birlikte idman saatlerinde Samsunspor Kulübü'ne geldi. Vali Aksoy ve beraberindekileri Kulüp Başkanı Emin Kar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Vali Aksoy, idman öncesi teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcular adına kaptan Adnan Güngör'e Ankaraspor maçında başarılar diledi.

"İŞ ADAMLARIMIZI KATKI VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Takıma moral anlamında baklava da ikram eden Vali Aksoy, "Samsunspor'umuz Süper Lig'e çıkma adına hedefe emin adımlarla yürüyor. Futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetime bu yolda başarılar diliyoruz. Artık bu kentin ayağa kalkması gerekiyor. Kulübümüz maddi sıkıntılar içinde. Bunu herkes biliyor. Öncelikle eski spor bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, yeni Bakanımız Çağatay Kılıç'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a, belediye başkanlarımıza, ismine sayamadığım iş adamlarımıza Samsunspor'a verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu destekler artarak çoğalmalı. Yolun sonuna geldik. İş adamlarımızı katkı vermeye davet ediyorum" dedi.

"VERİLEN PARALAR TEMLİKLERE, ESKİ BAŞKANLARIN ALACAKLARINA GİTMİYOR"

Samsunspor'a verilecek her kuruşun yerine gittiğinin altını da çizen Vali Aksoy, "Öncelikle şunu ifade edeyim: Samsunspor'a verilen her para bizim de kontrolümüzde yerine ulaşmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda çok titiz davranmaktadır. Verilen her kuruşun hesabını istediğimiz zaman veriyorlar. Bazılarının dediği gibi verilen paralar temliklere, eski başkanların alacaklarına gitmiyor. Tamamen kulübün rutin giderlerine ve futbolculara aktarılıyor. Yardım edecek kişi de paranın nereye verildiğini belgesiyle beraber görebilir" diye konuştu.

Başkan Emin kar ise Vali Aksoy'a teşekkür ederek, "Valimize desteği nedeniyle teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz eski bakanımız Suat Kılıç'ın ve yeni bakanımız Çağatay Kılıç'ın desteğini hep aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz da bizi hiç yalnız bırakmıyor. Eski başkanımız Fuat Köktaş ise hep yanımızda. Valimiz zaten içimizden birisi. Başta iş adamımız Cemal Yeşilyurt amcamız ve bazı iş adamlarımız yanımızda. Hepsine teşekkür ediyoruz. Valimizin söylediği gibi verilen her kuruş tamamen futbolcularımıza ve kulübün rutin giderlerine harcanıyor. Bize yardımda bulunacak herkese paranın nereye verildiğinin hesabını da kuruş kuruş vermeye hazırız" açıklamasında bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vali Aksoy Samsunspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement