Vefat Eden Arkadaşlarının Anısına Maça Çıktılar - Son Dakika
Spor

Vefat Eden Arkadaşlarının Anısına Maça Çıktılar

Vefat Eden Arkadaşlarının Anısına Maça Çıktılar

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde 17.Halı Saha Turnuvası açılış maçında duygusal anlar yaşandı.

13.06.2013 12:22

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde 17. Halı Saha Turnuvası açılış maçında duygusal anlar yaşandı.

İlçede her yıl düzenlenen halı saha turnuvasının açılış maçında oyuncular, sahaya birkaç hafta önce amansız hastalığa yenik düşen arkadaşlarının isminin yazıldığı formalarla çıktılar.

Toplam 18 takımın katıldığı halı saha turnuvasının ilk maçında Cebeci Futbol Takımı ile TKS Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Maç başlamadan önce oyuncular sahaya 10 gün önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Fatih Karakoç için 'Seni Unutmayacağız' pankartı ile çıktılar. Maç başlamadan önce 1 dakika saygı duruşunda bulunan oyuncuların formalarının sırtında Fatih Karakoç ismi olması maçı izlemeye gelen çok sayıda seyirciyi duygulandırdı.

TKS firma yetkilisi Zafer Nalbantoğlu, yaptığı açıklamada, "Fatih Karakoç kardeşimiz yıllarca firmamızda çalıştı. Sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimizdi. Yaklaşık 6 ay önce yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve aramızdan ayrıldı. Allah, mekanını cennet etsin. Acılı ailesine sabırlar versin. Bu halı saha turnuvasında oynayacağımız tüm maçları Fatih kardeşimize ve onun hatırasına oynuyoruz" dedi.

Maç başlamadan önce her iki takımın kaptanları da yaptıkları ortak açıklamada bu maçı Fatih Karakoç'u anmak ve turnuva boyunca anısını yaşatmak için oynayacaklarını söylediler. Centilmence oynanan maç sonunda TKS Futbol Takımı, Cebeci Spor Futbol Takımı'nı 3-0 yendi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vefat Eden Arkadaşlarının Anısına Maça Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement