Vida İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Vida İlk Antrenmanına Çıktı

Vida İlk Antrenmanına Çıktı

Ukrayna Ligi'ndeki fikstür sebebiyle yaklaşık bir buçuk aydır maça çıkmayan Hırvat stoperin Beşiktaş antrenmanındaki hazır görüntüsü dikkat çekti.

03.01.2018 21:27

Sezonun ikinci yarısı hazırlıkları için 'da bulunan Beşiktaş, kampın ilk antrenmanını yaptı.

İzinli olan futbolculardan dolayı eksik kadroyla yapılan çalışmaya, yeni transfer Domagoj Vida da katıldı. Antrenman öncesi saha içinde kısa bir konuşma yapan Vida, takım arkadaşları tarafından alkışlandı.

Beşiktaş'a transferi öncesi son karşılaşmasını 12 Kasım'daMilli Takımı formasıyla oynanyan 28 yaşındaki stoper, 5 haftalık maç eksiğine rağmen hazır bir görüntü çizdi ve antrenmanın tamamında yer aldı.

Kampa geçikmeli katılacak olan Jeremain 'in bir sonraki çalışmada yer alması bekleniyor. Türkiye Kupası'nda oynananmaçında forma giydikleri için izinli olan futbolcular ise 5 Ocak'ta kampa dahil olacak.

Antrenman boyunca teknik direktörde çalışmalara dahil oldu. 65 yaşındaki deneyimli teknik adam, öğrencileriyle birlikte koşulara katıldı.

16 Ocak'a kadar Antalya'nın Belek bölgesinde konaklayacak olan Beşiktaş, 9 Ocak'ta Hollanda ekibi Ado Den Haag, 12 Ocak'ta da Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile hazırlık maçı yapacak.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Vida İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement