Voleybol - Son Dakika
Spor

Voleybol

Voleybol

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'ın kadın ve erkek takımlarının tanıtım toplantısı yapıldı

16.10.2013 19:18

Voleybolda CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray Erkek Takımı ile Galatasaray Daikin Bayan Takımı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki toplantıya ilk önce sarı-kırmızılıların erkek takımı katıldı. Takım menajeri Murat Ersoy, başantrenör Reşat Arığ, takım kaptanı Sinan Cem Tanık ve oyunculardan İbrahim Emet'in yer aldığı toplantıda, hedefler anlatıldı.

Murat Ersoy, yaptığı açıklamada, "Wild Card" alarak katılmaya hak kazandıkları Şampiyonlar Ligi'nde zor bir grupta yer aldıklarını belirterek, "Grubumuzda zorlu takımlar var. Rakiplerimiz Şampiyonlar Ligi'nde bizden daha fazla tecrübeliler. Ancak bizGalatasaray'ız ve bu tip platformlarda kulüp olarak tecrübemiz var. İlk hedefimiz gruptan çıkmaktır. Hedefleri adım adım belirleme niyetindeyiz" diye konuştu.

Başantrenör Arığ ile sporcular ise genç bir takım olduklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Darnel: "Daha başarılı olacağız"

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın toplantısı, menajer Orkun Darnel, başantrenör Massimo Barbolini, takım kaptanı Elanora Lo Bianco ve oyunculardan Nihan Yeldan Güneyligil'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Darnel, geçen sezon son dört takım arasına kaldıkları Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl da başarılı olmak istediklerini söyleyerek, "Bu sene, geçen seneki hedeflerden daha yukarı gitmek istiyoruz. Kadromuzu, aldığımız yerli ve yabancı oyuncularla daha da güçlendirdik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Barbolini ise "İkinci defa üst üste Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz. Bu sene Türkiye'de gösterdiğimiz başarı sayesinde direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılıyoruz. Çok zorlu bir grupta oynuyoruz. İki tane İtalyan takımı çok kuvvetli ve temel voleybol bilgileri çok iyi. İlk olarak hedefimiz maç maç kazanıp gruptan çıkmak, ana hedefimiz ise CEV Şampiyonlar Ligi'nde final four oynamak" şeklinde konuştu.

Oyuncular Bianco ile Nilay ise başarılı bir sezon geçirmek istediklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement