Yalovalı Hakemler Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Yalovalı Hakemler Sezonu Açtı

Yalovalı Hakemler Sezonu Açtı

Aralarında FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın de yer aldığı Yalovalı 78 hakem, 2013-2014 sezonuna 'merhaba' dedi.

04.09.2013 13:43  Güncelleme: 13:44

Aralarında FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın de yer aldığı Yalovalı 78 hakem, 2013-2014 sezonuna "merhaba" dedi.

Atatürk Stadyumu'ndaki sezon açılışında FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç TFFHGD Yönetim Kurulu ve Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Şahin, Yalova Bölgesi Ulusal Hakemi ve TFFHGD Yalova Şube Başkanı Sefa Demir pasta kesti. Sefa Demir, 2013-2014 futbol sezonunun hakem camiasına hayırlı olmasını dileyerek, "Umarım hem hakemlerimiz, hem de futbol kulüplerimiz için iyi bir sezon olur. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimiz ile hakem arkadaşlarımızın ailelerine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde arkadaşlarımızla Yalova hakemliğini Türkiye çapında üst sıralara taşımak istiyoruz" dedi.

Yalova'daki ulusal seviyede hakem sayısının artmasını temenni ettiğini belirten Spor İl Müdürü Cengiz Mete ise, "İlimizde mevcut sayının her geçen gün arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Umarım bu sayı her geçen gün daha da artar. İlimiz, Türkiye'de ulusal hakemleriyle, bölgesel hakemleriyle ve FIFA hakemleriyle ses getirecek sayıya ulaşacak. Bundan sonra bu işi yapacak, Türk sporuna hizmet edecek hakem adaylarımıza da örnek olması temennisiyle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diyerek hakemlere seslendi.

Pastanın kesilmesinin ardından Yalovalı hakemler temsili koşu yaparken, koşudan sonra da sezon açılışına katılanlara kokteyl verildi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Hakemler Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement