Yalovalı Raketler İstanbul'da Mücadele Edecek - Son Dakika
Spor

Yalovalı Raketler İstanbul'da Mücadele Edecek

Yalovalı Raketler İstanbul\'da Mücadele Edecek

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 5-8 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Taç Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen 8-9-10 Yaş Hafta sonu turnuvasına Yalova Tenis Kulübü sporcularından Sarp Ege Seyrek, Ege Balcı, Emirhan Demir ve Egemen Atak Yalova’yı temsil edecek.

03.04.2014 18:54

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 5-8 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Taç Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen 8-9-10 Yaş Hafta sonu turnuvasına Yalova Tenis Kulübü sporcularından Sarp Ege Seyrek, Ege Balcı, Emirhan Demir ve Egemen Atak Yalova'yı temsil edecek.

İstanbul'daki turnuvaya Enka Sadi Gülçelik Spor, Borsos Tennıs Team, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Tenis Kulübü,Ankara Atlıspor Tenis Kulübü, İzmit Tenis Kulübü, Topspin Tenis Akademisi, Levent Tenis Kulübü, Dalyan Kulüp, Taçspor, Pamukspor Tenis Kulübü, TED Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü, Zekeriyaköy Spor Kulüpleri mücadele edecek.

İstanbul'dan madalya ile döneceklerini belirten Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol, "Kulübümüz saflarına yeni katılmış olan bu sporcularımız, antrenörümüz Selami Yıldız tarafından 1.5 aya yakın bir zamandır sıkı şekilde çalıştırıldı. Bu turnuvadan başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyoruz. Kulüp olarak önceliklerimiz, küçük yaş grubu sporcu yetiştirmek ve bu çalışmalarımızı sürdürülebilir hale getirmektir. Turnuvaya katılan sporcularımızı hazırlayan antrenörümüz Selami Yıldız'a teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Raketler İstanbul'da Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement