Yeni Malatyaspor İkinci Yarıya Hazır - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor İkinci Yarıya Hazır

Yeni Malatyaspor İkinci Yarıya Hazır

Kulübün basın sözcüsü Perçin: "Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik.

17.01.2014 17:55

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Enes Perçin, kamp döneminin sona erdiğini ve ligin ikinci yarısına hazır olduklarını söyledi.

Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un Antalya kampının bugün bittiğini, burada yaptıkları 4 hazırlık maçından galibiyetle ayrıldıklarını, bir maçı da kaybettiklerini anımsattı.

Futbolcuların kamp boyunca gösterdikleri performanstan memnun olduklarını kaydeden Perçin, "Genel performansa baktığımız zaman gayretli ve motivasyonu yüksek bir takım gördük. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız ligin ikinci yarısına hazır. Umarım hazırlık kampının karşılığını alarak hedeflerimize emin adımlarla ilerleriz" diye konuştu.

Enes Perçin, takımın Malatya'da iki gün ara verdikten sonra 20 Ocak'ta çalışmalara başlayacağını bildirdi.

Ligin ikinci yarısına sahalarında oynayacakları Sarıyer maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Perçin, "Malatya'da 26 Ocak'ta yapacağımız Sarıyer maçının hazırlıklarına devam edeceğiz. Önümüzdeki bir haftada takım olarak eksikliklerimizi tamamlayıp ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Yeni transferlerinin kamp dönemindeki performansından memnun olduklarını söyleyen Perçin, "Yeni transferlerimizin takımımıza katkı sağlayacağını ümit ediyoruz. Çok şükür Fahri Tatan dışında sakat ve eksik futbolcumuz yok. Fahri Tatan'ın da ufak bir sakatlığı var. İki haftaya kadar onun da kendini toparlayacağını düşünüyoruz" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor İkinci Yarıya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement