Zac'ten Seedorf'a Honda Uyarısı - Son Dakika
Spor

Zac'ten Seedorf'a Honda Uyarısı

Zac\'ten Seedorf\'a Honda Uyarısı

Keisuke Honda’nın Japonya milli takımından hocası olan Alberto Zaccheroni, oyuncunun pozisyonuyla ilgili Seedorf’a uyarılarda bulundu.

11.02.2014 12:06

Ocak ayı transfer dönemiyle birlikte Milan kadrosuna katılan ve Clarence Seedorf'un yönetimi altında çok çabuk bir şekilde ilk onbirde oynamaya başlayan Keisuke Honda'yla ilgili Japonya milli takım teknik direktörü Alberto Zaccheroni'den önemli açıklamalar geldi.

Sport Mediaset'e konuşan İtalyan hoca, "Japonya'yla yaptıklarımız gerçekten fazlasıyla tatmin verici. Japon oyuncular da özellikle Serie A'da oldukça iyi performans gösteriyor. Yuto Nagatomo, Inter'de çok iyi maçlar çıkarırken Keisuke Honda'nın da fizik ve teknik durumu itibarıyla Milan'da başarılı olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Honda'nın Milan'da ilk maçında sağ kenarda oynamasıyla ilgili de konuşan Zaccheroni, "O, sağda da oynayabilecek bir oyuncu. Ama hızı kenarda oynamak için çok yeterli değil. Fakat tekniği ve şut yeteneğiyle bunu telafi edebiliyor. Yine de ben inanıyorum ki forvetlerin arkasında görev yaptığı zaman o en iyi performansına ulaşıyor" şeklinde konuştu.

Milan'ın o bölgede birden çok kaliteli oyuncu bulundurduğuna dikkat çeken Japonya'nın hocası, "Seedorf doğru tercihleri yaparak iyi kombinasyonlar oluşturacaktır. Hem onun, hem de Honda'nın Milan'da uzun süreli görev yapacağına inanıyorum" dedi.

4 yıldır Japonya'nın başında yer alan 60 yaşındaki hoca, Cesare Prandelli'nin Dünya Kupası sonrasında görevi bırakmasıyla ilgili İtalya milli takımı göreviyle ilgili soruyaysa kendisi için böyle bir opsiyonun kesinlikle bulunmadığını ve 4 yıldır Japonya'da yaşayan biri olarak çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zac'ten Seedorf'a Honda Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement