Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş - Sarıyer : 3-1 - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş - Sarıyer : 3-1

Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş - Sarıyer : 3-1

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu beşinci maçında Beşiktaş sahasında Sarıyer'i Necip Uysal, Furkan Yaman ve yeni transferi Tolgay Arslan'ın golleriyle 3-1 mağlup etti.

29.01.2015 22:36

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Beşiktaş rakibi Sarıyer'i 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş-Sarıyer maçının önemli anları;

İLK CİDDİ ATAK! Kendi yarı sahasına kapanan Sarıyer defansını açmaya çalışan Beşiktaş ilk ciddi tehlikesini maçın 34. dakikasında gerçekleştirdi. Uğur Boral’ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Kerim Frei, önünü boşalttı ve şutunu çekti fakat top direğin hemen üstünden dışarı gitti.

İKİ DAKİKADA İKİ ŞUT! Gol için bastıran Beşiktaş üst üste ataklar gerçekleştirdi. İlk olarak 35. dakikada Tolgay'ın pasını aldıktan sonra ceza sahasına doğru koşan Sosa topu solundaki Furkan'a çıkardı. Genç futbolcunun sert şutu kalenin üstünden auta çıktı.

BU SEFER TOLGAY DENEDİ! Furkan'ın ardından Beşiktaş'ta bu kez kaleyi Tolgay Arslan yokladı. Uğur Boral'ın ceza sahası dışına çıkardığı topa Tolgay sert bir vuruş çıkardı ama top kaleyi bulmadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş - Sarıyer : 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement