Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Personeline İnsansız Hava Aracı Uçuş Lisansı ve Haritalama Eğitimi Verildi - Son Dakika
Teknoloji

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Personeline İnsansız Hava Aracı Uçuş Lisansı ve Haritalama Eğitimi Verildi

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Personeline İnsansız Hava Aracı Uçuş Lisansı ve Haritalama Eğitimi Verildi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Anamur'da bulunan 54 personele insansız hava araçları ve haritalama konusunda eğitim verildi. Eğitimde termal kameralı dron ve gece görüşlü kamera sistemleri hakkında bilgiler aktarıldı ve saha uygulaması yapıldı. Eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü, Anamur Orman İşletme Müdürü ve diğer personeller katıldı.

05.07.2023 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü personeline İnsansız Hava Aracı Uçuş Lisansı ve Haritalama Eğitimi verildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün açıklamasına göre, Anamur'da 54 personele verilen eğitimde insansız hava araçları ve haritalama konusunda çalışma gerçekleştirildi.

Termal kameralı dron ve gece görüşlü kamera sistemleri hakkında bilgilerin verildiği eğitimde, saha uygulaması da yapıldı.

Eğitime, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, işletme şefleri ve personeller katıldı.??????????????

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Personeline İnsansız Hava Aracı Uçuş Lisansı ve Haritalama Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement