Dünyanın En Güvenli Akıllı Telefonu Quasar Iv Üretime Geçecek - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın En Güvenli Akıllı Telefonu Quasar Iv Üretime Geçecek

Dünyanın En Güvenli Akıllı Telefonu Quasar Iv Üretime Geçecek

Bağışlar ile gerçek olması planlanan askeri seviyede güvenlik sağlayacağı iddia edilmiş olan akıllı telefon Quasar IV, gerçekten de yakın zamanda üretime...

09.10.2013 15:31

Burçin Aygün - - Geçtiğimiz aylarda IndieGoGo adlı bir bağış kampanyası sitesi ile hayata geçirilmeye çalışılan ve dünyanın veri koruma konusunda en güvenli akıllı telefonu olduğunu iddia eden Quasar IV üretime geçecek. 3.2 milyon dolar bağış bekleyen geliştiriciler, kampanyanın bitmesine kısa bir süre kalmasına rağmen istedikleri miktarı toplayabilmiş değilller. Bu kötü gidişata rağmen umutlar ise devam ediyor!

Akıllı telefonun ardındaki isim QSAlpha'nın açıklamasına göre, bu cihazın özellikleri ve kampanya bekledikleri etkiyi yaratmış, ürün bazı önemli isimlerin dikkatini çekmiş. 2014'ün ikinci çeyreğinde satışa sunulacak olan Quasar IV, "askeri düzeyde" güvenli bir telefon olma özelliği taşıyacakmış. Özel şifreleme sistemi sayesinde 64 ya da 128GB hafızalı cihaz, özel bir bulut teknolojisi sistemi ile korunacak. Sakladığınız veriler, asla ve asla başka bir kişi ya da kurumun eline geçmeyecek!

Tasarım açısından "bir ninjanın telefonu olsa nasıl olurdu?" sorusuna cevap olarak görsel detayları kararlaştırılan Quasar IV, koyu renk ve bolca "sert keskin" köşelere sahip olacakmış.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dünyanın En Güvenli Akıllı Telefonu Quasar Iv Üretime Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement