FIFA 17 Duyuruldu! - Son Dakika
Teknoloji

FIFA 17 Duyuruldu!

FIFA 17 Duyuruldu!

Oyun piyasasında en çok sevilen serilerden olan FIFA'nın bu yıl ki oyunu FIFA 17 nihayet resmi olarak duyuruldu.

07.06.2016 11:46

Oyun piyasasında en çok sevilen serilerden olan FIFA'nın bu yıl ki oyunu FIFA 17 nihayet resmi olarak duyuruldu. Her yıl oynanışı ve gerçekçiliğiyle rakiplerinin önünde yer alma hedefiyle piyasaya çıkan FIFA serisinin bu kez iddiası daha büyük.

PES ve FIFA arasında yıllardır süregelen çekişmede FIFA'nın son birkaç yıldır önde olduğu görülüyordu. Konami bu yıl yeni PES'in çok daha yenilenerek geleceğini söylerken Electronic Arts FIFA 17'yi duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda Ignite Engine adındaki oyun motoruyla FIFA serisini geliştiren Electronic Arts, bu yılki oyunda bir değişikliğe giderek Frostbite oyun motorunu kullanma kararı aldı. Battlefield serisinde ve yeni NFS oyununda gördüğümüz bu oyun motoruyla FIFA bizlere daha gerçekçi bir oynanış sağlayacak.

Oyunun ilk resmi tanıtım videosunun tarihi ve oyunun çıkış tarihinin belirtilen bir video paylaşıldı. Videoda James Rodriguez, Anthony Martial, Eden Hazard ve Marco Reus gibi futbol yıldızları yer alıyor. Videoda ayrıca oyun içinden küçük kesitler verilirken, oyun içerisinde artık aktif menajer olabileceğimizin de izleri görülüyor. Oyunun resmi tanıtım videosu için 12 Haziran, oyunun çıkış tarihi için ise 29 Eylül tarihi belirlenmiş.

Her sene gelen yeniliklerle bizleri daha da heyecanlandıran oyun serisinin yeni oyunu FIFA 17'yi merakla bekliyoruz.

Utku Can Barut/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji FIFA 17 Duyuruldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement