Galaxy S5 Daha Uygun Fiyata Satışa Çıkabilir! - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S5 Daha Uygun Fiyata Satışa Çıkabilir!

Galaxy S5 Daha Uygun Fiyata Satışa Çıkabilir!

Samsung'un gelecek hafta karşımıza çıkması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S5 hakkında harika haberler var. Akıllı telefon çok daha kaliteli bir ekran...

19.02.2014 10:33
Burçin Aygün - -

Bloomberg'ten gelen haberler Samsung Galaxy S5'in bekleyenleri için bolca güzel detay içeriyor. Söylenene göre Galaxy S5'in ekranı kesinlikle 5.2 inç olacak. Bunun yanısıra Galaxy S4'e göre çok daha keskin bir görüntü sunacak olan S5, S4'ün 1080p ekranına karşın Quad HD (1440 x 2560 piksel) değerlerine sahip olacak. Böylece Quad HD'li ilk büyük Samsung ürünü olarak piyasaya sürülebilecek. Üstelik cihazın ekranının piksel yoğunluğu ise 560ppi olacak!


Bloomberg'e göre S5'in kamerası da, bataryası da oldukça gelişmiş olacak. 16MP değerinden yüksek bir kamera ve çok daha büyük bir batarya telefonu merak edenlerin beklemesi gereken özelliklerden. İşin en güzel tarafı ise Samsung Galaxy S5'in fiyatı olacak. Kaynağa göre S5 kontrat dahilinde sadece 150 dolara satılacak. Böylece Samsung düşmekte olan S serisi satış grafiğini yükseltecekmiş. Cihazın diğer pazarlarda da benzer kampanyalarla çıkması beklense de, ülkemizdeki fiyatın pek cazip olmayacağını tahmin edebiliriz.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy S5 Daha Uygun Fiyata Satışa Çıkabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement