Nexus 7'nin Fiyatı ve Tarihi Kesinleşti - Son Dakika
Teknoloji

Nexus 7'nin Fiyatı ve Tarihi Kesinleşti

Nexus 7\'nin Fiyatı ve Tarihi Kesinleşti

Google’ın merakla beklenen yeni tableti Nexus 7 hakkında daha önce de sızıntılar olmuştu. Bu seferki sızıntı ise cihazın Best Buy reklamında görüldü.

22.07.2013 06:00

Furkan Yaldız - - Geçtiğimiz hafta Google'ın merakla beklenen yeni tableti Nexus 7 hakkında sızıntılar olmuştu. Bu sızıntılara göre Nexus 7 24 Temmuz'da tanıtılıp, 31 Temmuz'da satışa sunulacağı iddia edilmişti. Ancak bu gelen yeni sızıntıya göre tarihlerde yanlışlık olduğu görüldü. Best Buy reklam afişini sızdıran kaynağa göre, Best Buy bu ilanı 28 Temmuz tarihinde yayınlamak için hazırlamış.

Google'ın bu ay sonunda gerçekleşecek etkinliğinde duyurulması beklenen Nexus 7 için yayınlanan Best Buy afişine baktığımızda, cihazın 1920 x 1200 çözünürlükte ekrana ve 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Sızıntıya göre, cihaz, 229,99 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Türkiye'de ise 599 TL fiyatında olabilir.

ASUS'un üretim süreci ile sorumlu olduğu Google Nexus 7 tabletin bu yeni sızıntının ışığında, 30 Temmuz tarihinde satışa çıkabileceğini söylemek yanlış olmaz herhalde.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nexus 7'nin Fiyatı ve Tarihi Kesinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement