Note 7'nin Tasarımı Sızdırıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Note 7'nin Tasarımı Sızdırıldı!

Note 7\'nin Tasarımı Sızdırıldı!

Gün geçtikçe piyasaya sürülecek yeni cihazlar hakkında birçok sızıntı ortaya çıkıyor.

02.07.2016 11:18

Gün geçtikçe piyasaya sürülecek yeni cihazlar hakkında birçok sızıntı ortaya çıkıyor. Yeni gelen sızıntı ise Samsung cephesinden. Merakla beklenen Galaxy Note 7'nin tasarımı hakkında yapılan yorumları ve önceki sızıntıları doğrulayıcı nitelikte yeni görsel sızıntıları paylaşıldı.

Yılın telefonu olmaya aday cihazlardan olacak olan Galaxy Note 7 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kavisli bir ekran yapısına sahip olacağı söylenen telefonla ilgili, Evan Blass (@evleaks) tarafından görseller paylaşıldı. Note 7'nin 3 farklı renk seçeneği ile geleceğini gösteren görsellerde cihazın tasarımına bakıldığında kavisli ekran doğrulanıyor. Evan Blass'in daha önceki sızıntılarını da düşündüğümüzde aslında kavisli ekranın kesinlik kazandığını söylemek mümkün.

Renk seçeneği olarak siyah, gümüş ve mavi rengin tercih edildiği de daha önceden sızdırılan bilgiler arasındaydı. Snapdragon 821 ve Exynos 8893 gibi iki farklı işlemciyle piyasaya çıkacağı söylenen cihazda suya dayanıklılık ve iris tarayıcısı gibi özelliklerinde olacağı söylenenler arasında.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Note 7'nin Tasarımı Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement