Tokyo Game Show 2023: Yerli ve Yabancı Oyun Ürünleri Tanıtıldı - Son Dakika
Teknoloji

Tokyo Game Show 2023: Yerli ve Yabancı Oyun Ürünleri Tanıtıldı

Tokyo Game Show 2023: Yerli ve Yabancı Oyun Ürünleri Tanıtıldı

Tokyo Game Show 2023, dünyanın en büyük video oyun fuarlarından biri olarak yerli ve yabancı birçok ürünün tanıtımına ev sahipliği yaptı. Fuar, Tokyo'nun doğusundaki Makuhari Messe Salonu'nda gerçekleşti ve oyun üreticileri ile tüketicileri bir araya getirdi. Intel, Konami, Google Play, Sega, Tatsujin, Atlus, Capcom, TikTok, Square Enix gibi birçok yerli ve yabancı şirket etkinliğe katıldı. Fuar, sanal dünya, sanal gerçeklik ve blockchain teknolojileri dahil yeni sezon oyun, ürün ve cihazların tanıtımına odaklandı. Japon yapımı oyunların ana odağı olduğu etkinlik, uluslararası firmaların 240 bini aşkın ziyaretçiyle buluşmasına olanak sağladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, ürünleri deneyimlemek için uzun kuyruklar oluşturdu ve canlı müsabakalarda yarıştı. Ayrıca, mobilya sektörü firmaları da oyunseverlere yönelik oyun odası takımları ve sandalyelerini tanıttı. Tokyo Game Show 2023, ABD'deki E3 ve Almanya'daki Gameshow ile birlikte dünyanın en büyük video oyun fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.

24.09.2023 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük video oyun fuarlarından Tokyo Game Show 2023'te, yerli ve yabancı birçok ürünün tanıtımı yapıldı.

Başkent Tokyo'nun doğusundaki Makuhari Messe Salonu'nda düzenlenen fuar, dünya çapındaki oyun üreticileri ile tüketicilerini buluşturdu.

Etkinliğe Intel, Konami, Google Play, Sega, Tatsujin, Atlus, Capcom, TikTok, Square Enix gibi çok sayıda yerli ve yabancı şirket katıldı.

Yerli ve yabancı firmalar, sanal dünya "metaverse", sanal gerçeklik (VR) ve "blockchain" teknolojileri dahil yeni sezon oyun, ürün ve cihazlarını tanıttı.

Ana odağı Japon yapımı oyunlar olan fuarda, uluslararası firmalar, 240 bini aşkın ziyaretçiyle buluşma fırsatı yakaladı.

Ürünleri ilk olarak deneyimlemeyi hedefleyen yerli ve yabancı ziyaretçiler, ülke ve firma stantlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Fuarda katılımcılar, çok sayıda ekranın kurulduğu canlı müsabaka ve turnuvalarda kıyasıya yarıştı.

Etkinlikte mobilya sektörü firmaları ise oyunseverlere yönelik ürettiği oyun odası takımları ve sandalyelerini müşterilerle tanıştırdı.

İlki 1996'da düzenlenen Tokyo Game Show 2023, ABD'deki "E3" ve Almanya'daki "Gameshow" ile dünyanın en büyük video oyun fuarları arasında gösteriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Tokyo Game Show 2023: Yerli ve Yabancı Oyun Ürünleri Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement