Turkcell, Gaming İstanbul'a sponsor oldu - Son Dakika
Teknoloji

Turkcell, Gaming İstanbul'a sponsor oldu

Turkcell, Gaming İstanbul\'a sponsor oldu

Turkcell'in bulut tabanlı oyun platformu NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+, Gaming İstanbul'da sponsor olarak yer alacak. Etkinlikte ziyaretçilere hediye aboneliklerden oyuncu aksesuarlarına çeşitli sürprizler sunulacak. Ayrıca NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+'ı deneyimleyenler, 650'den fazla oyunu Türkiye'deki sunucular üzerinden akıcı bir şekilde oynayabilecek.

21.09.2023 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+'ın (GAME+) sponsor olduğu Gaming İstanbul (GIST) başlıyor. 22-24 Eylül tarihlerinde İstanbul Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğin farklı yaş gruplarından on binlerce oyunseveri ağırlaması bekleniyor.

Turkcell'in bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered by GAME+, dünyanın en büyük e-spor organizasyonları arasında gösterilen Gaming İstanbul'da (GIST) yer alacağını duyurdu. GAME+, 22-24 Eylül tarihlerinde İstanbul Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlikteki standını ziyaret edeceklere de hediye aboneliklerden oyuncu aksesuarlarına çeşitli sürprizler hazırladı.

NVIDIA GEFORCE NOW TEST EDİLEBİLECEK

Etkinlikte GAME+ standını ziyaret edenler, dünyanın en popüler bulut oyun hizmetlerinden NVIDIA GeForce NOW'ı deneyimleme şansına sahip olacak. Ziyaretçiler, 'Cyberpunk 2077', 'The Witcher' serisi, 'Fortnite', 'League of Legends', 'Apex Legends' gibi 650'den fazla oyunu Türkiye'deki sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte ve 60 FPS'te akıcı bir şekilde oynayabilecek. Ayrıca GAME+ standını ziyaret edenler, çeşitli oyun kurgularıyla da hediyeler kazanacak.

YENİ OYUN, CİHAZ VE TURNUVALAR

Ayrıca pek çok önemli marka, oyun ve kuruluşun katılacağı Gaming İstanbul'da yeni oyunlar tanıtılacak, birbirinden eğlenceli cihazlar oyun severlerin beğenisine sunulacak, ödüllü turnuvalar yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Turkcell, Gaming İstanbul'a sponsor oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement