WhatsApp Android'de Yeni Arayüzü Test Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

WhatsApp Android'de Yeni Arayüzü Test Ediyor

WhatsApp Android\'de Yeni Arayüzü Test Ediyor

WhatsApp, Android için yeni arayüzünü test etmeye başladı. Yenilenmiş tasarım, kullanıcılara daha modern ve görsel olarak çekici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

12.10.2023 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

WhatsApp bir süredir parçalı olarak test ettiği arayüz değişikliklerini birleştirmeye karar verdi. Buna göre uygulama baştan aşağı değişmeye hazırlanıyor. Peki ilk olarak Android için test edilen yeni WhatsApp arayüzü nasıl görünüyor?

WhatsApp Android'de artık böyle görünecek

WhatsApp, son yıllardaki en önemli tasarım değişikliklerini resmen uygulamaya başladı. Yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzü, sınırlı sayıda beta test kullanıcısına sunuldu. Android için yürütülen testlerden ilk ekran görüntüleri de geldi.

WhatsApp Android'de Yeni Arayüzü Test Ediyor

Ekran görüntülerine göre WhatsApp; yeni simgelere ve tema rengine kavuşacak. Yeşil ağırlıklı tema ayrıca yenilenmiş sohbet balonlarına da yer veriyor. Yeniden tasarım, kullanıcılar için daha modern ve görsel olarak çekici deneyim sunmayı amaçlıyor.

Whatsapp güncellemelere doymuyor: Bu sefer sıra Durumlar'da!

WhatsApp artık ana sayfada Kamera, Arama ve profil fotoğrafını sağ üst köşede sergileyecek. Ayrıca WhatsApp yazısı da modern bir görünüme kavuşacakken, beyaz/yeşil karışımı bir arada sunulacak. Sohbet ekranında ise baloncuklar daha yuvarlak olacak.

Öte yandan tasarım değişikliğiyle birlikte kullanıcıların hızlıca favori içerik oluşturucularını ve durum güncellemelerini bulmaları kolaylaşacak. Sayfanın sağ üst kısmındaki büyüteç simgesiyle yeni bir arama işlevi sunulacak.

WhatsApp Android'de Yeni Arayüzü Test Ediyor

Android için WhatsApp Business Beta uygulamasında yürütülen testler, Google'ın Material Design 3 yönergeleriyle uyumlu görünüyor. Değişiklikler önümüzdeki haftalarda beta kullanıcılarına kademeli olarak daha yaygın şekilde sunulacak.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji WhatsApp Android'de Yeni Arayüzü Test Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement