Aydın İl Jandarma Komutanlığı Afrodisias Antik Kenti'nde Uyarılar Yaptı - Son Dakika
Turizm

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Afrodisias Antik Kenti'nde Uyarılar Yaptı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Afrodisias Antik Kenti\'nde Uyarılar Yaptı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Karacasu'daki Afrodisias Antik Kenti'ni ziyarete gelen vatandaşlara çeşitli konularda uyarılarda bulundu. Ekipler, çevre, doğa sevgisi, orman yangınlarına karşı önlemler ve kanunlar hakkında bilgilendirme yaptı.

24.10.2023 11:43  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Karacasu'daki Afrodisias Antik Kent Kenti'ni ziyarete gelen vatandaşlara çeşitli konularında uyarılarda bulundu.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca, Karacasu ilçesi Geyre bölgesinde bulunan Afrodisias Antik Kentini ziyarete gelen vatandaşları çeşitli konularda uyardı. Ekipler vatandaşları çevre, doğa sevgisi, sıcak hava şartlarının devam etmesiyle birlikte orman yangın risklerine karşı uyulması, dikkat edilmesi gereken kurallar, 2872 Sayılı Çevre Kanunu, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ile Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması konularında 'Her Şey Elimizde' mottosuyla bilgilendirilerek el broşürleri dağıttı.

Afrodisias Antik Kentini ziyarete gelen okul öğrencilerine çevre, doğa ve hayvan sevgisi aşılanması için çocuklarla birlikte besleme yapan jandarma ekipleri, öğrencilere jandarma boyama kitabı hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Aydın İl Jandarma Komutanlığı Afrodisias Antik Kenti'nde Uyarılar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement