Adana'da Sarıçam Atatürk Parkı'nın Açılışı Yakında Yapılacak - Son Dakika
Yaşam

Adana'da Sarıçam Atatürk Parkı'nın Açılışı Yakında Yapılacak

Adana\'da Sarıçam Atatürk Parkı\'nın Açılışı Yakında Yapılacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa süre sonra açılışı yapılacak olan Sarıçam Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu. Park, geniş alanı, temizleyen göleti ve çocuklar için güvenli oyun alanlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca parkta teleferik ve zıpzıp gibi eğlence alanları da bulunacak.

16.11.2023 12:57  Güncelleme: 12:58

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa süre sonra açılışı yapılacak olan Sarıçam Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Adana'da Sarıçam Atatürk Parkı'nın açılışı yapılıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa süre sonra açılışı yapılacak olan Sarıçam Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Zeydan Karalar, incelemeleri sırasında şunları söyledi: "Merkez Parkı'mız çok büyük, Atatürk Parkı'mız bizim onurumuz ama Sarıçam Atatürk Parkı artık şehrimizin en güzel parkı. Adana'mızın en güzel parkını Sarıçam Çarkıpare Mahallesi'nde yaptık. Güzel etkinliklerin yapılabileceği, gençlerin rahatça oturup ders çalışabileceği ortamı bulunan, kendini temizleyen gölete sahip, çocukların güvenle oynayabileceği Sarıçam Atatürk Parkı'mızda teleferik ve zıpzıpı da hizmete açacağız. Sarıçamlı kardeşlerimize hayırlı olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Adana'da Sarıçam Atatürk Parkı'nın Açılışı Yakında Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement