Adıyaman'da depremzedeler için yardım kampanyası - Son Dakika
Yaşam

Adıyaman'da depremzedeler için yardım kampanyası

Adıyaman\'da depremzedeler için yardım kampanyası

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Fas'ta meydana gelen deprem sonrasında harçlıklarını biriktirerek depremzedelere yardım etmek için harekete geçti. Öğrenciler, biriktirdikleri parayı okul müdürü aracılığıyla uluslararası bir derneğe teslim ederek Fas'taki depremzedelere ulaştırılmasını sağladı. Okul müdürü, öğrencilerin duyarlılığını takdir ederek teşekkürlerini iletti.

19.09.2023 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da harçlıklarını biriktiren depremzede öğrenciler, Fas'ta ki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardımda bulundu.

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, Fas'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında kendi aralarında organize olarak harçlıklarını biriktirdi. Harçlıklarıyla Fas'taki depremzedelere yardım etme kararı alan öğrenciler, bir miktar parayı biriktirdikten sonra Okul Müdürü Gaffari İzci'ye parayı teslim etti. Okul Müdürü İzci, toplanan parayı öğrenciler ile birlikte uluslararası derneğin il temsilcisine Fas'ta ki depremzedelere ulaştırılmak üzere verdi.

Okul Müdürü Gaffari İzci, "Geçtiğimiz günlerde Fas'ta 6.8 şiddetinde deprem ve Libya'da meydana gelen sel felaketi 6 Şubat'ta depremi bütün kalbiyle ve hücreleriyle yaşamış bir il olarak bizleri olağan üstü üzüntüye boğdu. Bu konuda ciddi duyarlılık gösteren öğrencilerimizi yürekten kutluyorum bunlara yardımcı olan ve destek veren organize eden öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çocuk olmanın o masumiyetini bu organizasyona yansıtan biricik çocuklarımız depremin ne manaya geldiğini duygularıyla ve yaptıklarıyla ifade etmiş oldu. Bu farkındalığı ortaya koyan ve aslında bizlere ciddi bir insanlık dersi veren okulumuz öğrencilerine en kalbi duygularla teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Adıyaman'da depremzedeler için yardım kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement