Alanya'da saferi aracının takla atması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Alanya'da saferi aracının takla atması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde saferi aracının takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Kazada saferi aracının üzerinde bulunan kişiler etrafa saçıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

03.09.2023 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 2 kişinin öldüğü saferi kazasının görüntüleri ortaya çıktı

Otomobille çarpışan saferi takla atarak karşı şeride geçti

Kazanın başlangıç anları güvenlik kamerasında

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde turistleri taşıyan saferi aracının bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 turist hayatını kaybederken, 15 turist yaralandı. Kazanın başladığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Mahmutlar Mahallesi Gazipaşa-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Gazipaşa'dan Alanya yönüne doğru hareket halindeki Ramazan Yıldırım yönetiminde bulunan 07 BAY 993 plakalı safari aracı, aynı yöndeki Recep Özsoy kontrolünde bulunan 07 HOM 52 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada kontrolden çıkan saferi aracı takla atarak karşı şeride geçti. Saferi aracının üzerindeki turistler etrafa savruldu.

2 ölü 15 yaralı

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı kişilere ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Ardından yaralı turistler ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Feci kazada olay yerinde bir kişi, hastanede bir turist olmak üzere 2 turist hayatını kaybetti. 15 turistin hastanelerde tedavisi ise devam ediyor. Yaşanan kazanın ardından olay yeri adeta savaş alanına döndü. Çok sayıda vatandaş olay yerine koştu. Kazanın başlangıcı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Karayolunda trafik bir süre sağlanamadı. Yol ekiplerin çalışmasının ardından kontrollü olarak açıldı. Cenaze ise belediye ekipleri tarafından alınarak Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Alanya\'da saferi aracının takla atması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Alanya'da saferi aracının takla atması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement