Atakumlu Çocuklar Filistinli Çocuklara Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yaşam

Atakumlu Çocuklar Filistinli Çocuklara Yardım Kampanyası Başlattı

Atakumlu Çocuklar Filistinli Çocuklara Yardım Kampanyası Başlattı

Samsun'un Atakum ilçesindeki çocuklar, Filistin'de bomba altında yaşayan çocuklara destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını bağışlayan çocuklar, evlerindeki fazla kitap ve oyuncakları da satarak daha fazla yardım etme mücadelesi içine girdiler.

14.11.2023 12:41  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde çocuklar, Filistin'de bomba altında yaşayan çocuklara destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Atakum'da 9-13 yaş aralığındaki çocuklar, Filistin'de yaşam mücadelesi veren çocuklara yardımcı olmak üzere önce kumbaralarındaki paraları bir araya getirdiler ardından da evlerindeki fazla kitap ve oyuncaklarını açtıkları sergide satmaya başladılar. Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'deki çocuklara bağışlayan Atakumlu çocuklar, bununla da yetinmeyip kitap ve oyuncaklarını da satarak Filistinli kardeşlerine daha fazla yardım etme mücadelesi içine girdiler.

"Filistin'e sahip çıkalım" sloganı ile harekete geçen ve Atakum'da Yeni Mahallede ikamet eden 4. sınıf öğrencileri Musab Yağız Yerişkin, Ömer Kaan Baycan, 5. sınıf öğrencileri Arda Özçelik, Muhammet Kaya, 6. sınıf öğrencisi Ahmet Kaptanoğlu ve 2. sınıf öğrencisi Ahmet, oturdukları Atakent Sitesindeki evlerinin önünde açtıkları sergide kendilerine ait eşyalarını, kitap ve oyuncaklarını Filistinli kardeşleri için sattıklarını belirtiler.

Atakumlu çocuklar Filistinli kardeşleri için başlattıkları yardım kampanyasını bundan sonra da daha fazla katılımla devam ettirmeye kararlı olduklarını söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Atakumlu Çocuklar Filistinli Çocuklara Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement