Banaz Belediyesi, Hamamboğazı'nda Aquapark Açtı - Son Dakika
Yaşam

Banaz Belediyesi, Hamamboğazı'nda Aquapark Açtı

Banaz Belediyesi, Hamamboğazı\'nda Aquapark Açtı

Uşak ilinin Hamamboğazı termal bölgesinde, Banaz Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda işletmeye alınan termal tesislerin ardından bölgenin en büyük aquaparkı da bugün faaliyete geçti. Aynı anda 400 kişinin faydalanabileceği tesis, modern tasarımı ve çocuklar için su oyunları alanıyla dikkat çekiyor. Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, aquaparkın açılışıyla ilgili olarak, Hamamboğazı bölgesine yapılan yatırımların devam edeceğini ve önümüzdeki dönemde konaklama tesisinin de yapılacağını belirtti.

06.08.2023 08:15  Güncelleme: 08:16

Uşak İlinin en önemli termal kaynaklarının bulunduğu bölge olan Hamamboğazı termal bölgesinde, Banaz Belediyesi yatırımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda işletmeye alınan termal tesislerin ardından bu kez bölgenin en büyük aquparkı da bugün faaliyete geçti. Aynı anda 400 kişinin faydalanabileceği tesis dönemin en modern tasarımıza sahip ve çocuklar için ayrıca su oyunları alanı bulunuyor. Tesiste su oyun alanlarının dışında ayrıca misafirlerin ihtiyaçları için çeşitli sosyal tesislerde mevcut.

Aquaparkın faaliyete geçmesi ile bir açıklama yapan Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı;

"Hamamboğazı bölgemize yatırımlarımız devam ediyor. Bölgemiz ve ilçemiz için çocuklarımıza söz vermiştik. Aquparkın açılışını yaz tatilinde yapacağımızı taahhüt etmiştik. Hamd olsun hem verdiğimiz sözleri yerine getirmenin hemde çocuklarımıza, gençlerimize ilçemizde yeni bir sosyal alan yaratmanın huzurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde Hamamboğazında konaklama tesisini de yapacağız. Dün olduğu gibi bugünde verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz." dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Banaz Belediyesi, Hamamboğazı'nda Aquapark Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement