Demirci'de Yürüyen Merdivenler Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yaşam

Demirci'de Yürüyen Merdivenler Hizmete Açıldı

Demirci\'de Yürüyen Merdivenler Hizmete Açıldı

Manisa'nın Demirci ilçesinde, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla pazar yerine inip çıkmakta zorluk çekilen noktalara yürüyen merdivenler yapıldı. Belediye Başkanı Selami Selçuk, ayrıca çevre düzenlemesiyle pazara araçlarıyla gelen vatandaşlar için 300 araçlık açık otoparkın da hizmete sunulduğunu belirtti. Yürüyen merdivenlerin ilçenin farklı noktalarında da ihtiyaç olan yerlere yapılması hedefleniyor.

25.08.2023 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci ilçesinde ilçe sakinlerinin inip ve çıkmakta zorluk çektiği iki noktaya yürüyen merdiven yapıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak için hizmetlere devam ettiklerini belirtti.

Yayaların pazar yerine gidip gelmekte zorlandığını kaydeden Selçuk, şöyle dedi:

" Cumhuriyet Meydanı'ndan pazar yeri alanına iniş ve çıkış, ayrıca Gençlik Merkezi yanından pazar yeri alanına iniş çıkışı olan 2 yürüyen merdiveni halkımızın hizmetine sunduk. Pazar yeri alanında yaptığımız çevre düzenlemesi ile vatandaşlarımızın pazara araçları ile gelebilmeleri için 300 araçlık açık otopark yaparak hizmete sunduk. Yürüyen merdiven hizmetini ilçemizin farklı noktalarında ihtiyaç olan yerlerde de uygulamayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Demirci'de Yürüyen Merdivenler Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement