Eskişehir İnönü İlçesindeki Havuzlar Tatilcilerin Akınına Uğruyor - Son Dakika
Yaşam

Eskişehir İnönü İlçesindeki Havuzlar Tatilcilerin Akınına Uğruyor

Eskişehir İnönü İlçesindeki Havuzlar Tatilcilerin Akınına Uğruyor

Eskişehir İnönü ilçesinde bulunan Yukarı Ilıca ve Pınarbaşı havuzları, yaz sıcaklarından bunalan vatandaşların ilgi odağı haline geldi. İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yenilenen havuzlar, modern görünümü ve doğal kaynak suyuyla tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor. Havuzlar, yaz kış 26 derece sabit sıcaklığı ve şifalı suyuyla serinleme imkanı sunarken, aynı zamanda yöresel lezzetlerin tadına da bakma fırsatı sunuyor. Vatandaşlar, havuzların yenilenerek hizmete sunulmasından dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti.

24.07.2023 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İnönü İlçesinde bulunan Yukarı Ilıca ve Pınarbaşı havuzları tatilcilerin akınına uğruyor.

Eskişehir İnönü ilçesinde bulunan doğal kaynak suyla dolu havuzlara, yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yenilenerek modern görünümüyle bölgede en çok tercih edilen İnönü'nün meşhur Yukarı Ilıca ve Pınarbaşı havuzları yaz sıcaklarında vatandaşların ve çocukların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Havuzları ile bölgede en çok tercih edilen yerlerden biri olan İnönü ilçesi Yukarı Ilıca ve Pınarbaşı havuzlarında yaz kış 26 derece sabit sıcaklığı ve doğal kaynak şifalı suyu ile vatandaşlar serinleme imkanı buluyor. İnönü'nün doğa ortamında ve şifalı sularında serinleme imkanı bulan vatandaşlar aynı zamanda Yukarı Ilıca ve Pınarbaşı havuzlarının restoranında yöresel lezzetleri de tatma imkanına sahip oluyorlar.

İlçe içinden ve şehir dışından havuzlara yoğunluk gösteren vatandaşlar, Yukarı Ilıca Havuz ve piknik alanının yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulmasından memnuniyet duyarak bölgede eşi benzeri olmayan tesisin ilçeye ve Eskişehir'e kazandırılmasından dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eskişehir İnönü İlçesindeki Havuzlar Tatilcilerin Akınına Uğruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement