Gediz Belediye Başkanı, Sünnet Şölenine Katkıda Bulunan Hastaneyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yaşam

Gediz Belediye Başkanı, Sünnet Şölenine Katkıda Bulunan Hastaneyi Ziyaret Etti

Gediz Belediye Başkanı, Sünnet Şölenine Katkıda Bulunan Hastaneyi Ziyaret Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde düzenlenen Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'nde çocukların sünnet olmasına katkıda bulunan Gediz Devlet Hastanesi Yönetimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Canberk Toy, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından ziyaret edildi. Başkan Akçadurak, hastane yönetimine ve Op. Dr. Canberk Toy'a teşekkür belgesi takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

07.08.2023 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesin gerçekleştirilen Sünnet şöleninde çocukların sünnet olmasına katkıda bulunan Gediz Devlet Hastanesi Yönetimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Canberk Toy'u ziyaret etti.

Teşekkür ziyaretinde Başkan Akçadurak'a, Gediz Belediye Meclis Üyesi Sait Aydemir eşlik etti.

Hastane yönetimi ve Op. Dr. Canberk Toy'u ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; "19'uncu Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinde yapılan Sünnet Şöleninde hep birlikte çok güzel bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın ve ailelerin mutluluğuna tanık olduk. Evlatlarımızın sünnet operasyonlarına sağladığınız katkı ve desteklerden dolayı Gediz Devlet Hastanesi Yönetimine, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Canberk Toy'a ve Hastane Personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gediz Belediye Başkanı, Sünnet Şölenine Katkıda Bulunan Hastaneyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement