Gediz Tarhana Festivali'nde Müftülük Standı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Yaşam

Gediz Tarhana Festivali'nde Müftülük Standı Yoğun İlgi Görüyor

Gediz Tarhana Festivali\'nde Müftülük Standı Yoğun İlgi Görüyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde düzenlenen 19. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali'nde, Müftülük tarafından açılan stant, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Müftülük, stantta dini çalışmalarını tanıttı ve Kur'an kursları yararına satış gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, vatandaşları stantları ziyaret etmeye ve kurslara destek olmaya davet etti.

26.07.2023 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde 19. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali'nde, vatandaşlara rehberlik etmek, Müftülüğün çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirmek ve Kur'an kursları yararına satış yapmak için din görevlileri tarafından açılan stant vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını dile getiren İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, "Her yıl Temmuz ayında yapılan Tarhana Festivali'ne vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizde Müftülüğümüz olarak bu yoğun ilgiyi fırsat bilerek festivalde stant açarak müftülüğümüzün dini çalışmalarının, eğitim faaliyetlerinin tanıtımını yapmak ve Kur'an kurslarımız yararına döner, el işleri, kıyafet gibi ürünlerimizi satışa sunduk. Halkımız da yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızı, stantlarımızı ziyaret etmeye, kurslarımız yararına hayır yarışına dahil olmaya davet ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gediz Tarhana Festivali'nde Müftülük Standı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement