Hakkari'de ATM'de Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Eden Vatandaş - Son Dakika
Yaşam

Hakkari'de ATM'de Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Eden Vatandaş

Hakkari\'de ATM\'de Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Eden Vatandaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Vedat Suel, ATM'de bulduğu 850 TL'yi 2 haftanın ardından sahibini bularak teslim etti. Suel, PTT'nin güvenlik kameralarından yapılan tarama sonucunda paranın Hüsamettin Oğuz'a ait olduğunu belirledi. İyi insanların hala olduğunu belirten Oğuz, Suel'e teşekkür etti.

23.10.2023 14:24  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Vedat Suel isimli vatandaş, ATM'de bulduğu 850 TL'yi 2 haftanın ardından sahibini bularak teslim etti.

Vedat Suel isimli vatandaş, 2 hafta önce İpekyolu Caddesi üzerindeki PTT şubesinin ATM'sine gelerek para çekmek isterken, haznede unutulmuş 850 lira buldu. Para bulan Suel, daha sonra arkadaşlarının aracığıyla PTT'den sahibine ulaşmak için başvuruda bulundu. PTT'nin güvenlik kameralarından yapılan tarama sonucunda paranın Hüsamettin Oğuz isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi.

2 hafta boyunca yanında taşıdığı parayı PTT'nin önünde sahibine teslim etti.

Yıllar geçse de sahibine parasını ulaştıracağını belirten Vedat Suel, "2 hafta önce çarşı merkezine geldiğimde para çekmek istedim. ATM'ye tam kartımı yerleştireceğim sırada hemen içinde bir miktar para duruyordu. Bende aldım ve kime ait olduğunu bulmak için PTT kameralarına baktık. En sonunda abimizi bulduk, şükür bugünde parasını teslim ediyorum. İnşallah bu güzel hareket herkese nasip olur" dedi.

İyi insanların hala olduğunu belirten Hüsamettin Oğuz ise "Ben para çekecektim bir türlü para almadım. Sonra ATM değiştirdim ve baktığımda hesabımda para olmadığı görüldü. Kameralarda kim almış diye baktık. Bu arkadaşımız almıştı. Ben de bekledim getirecek mi diye. Bugün bana getirip teslim etti. Buna mutlu oldum çünkü daha insanlık ölmemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hakkari'de ATM'de Bulduğu Parayı Sahibine Teslim Eden Vatandaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement