İsviçreliler, Samsun'da Estetik Olacak - Son Dakika
Yaşam

İsviçreliler, Samsun'da Estetik Olacak

İsviçreliler, Samsun\'da Estetik Olacak

Ünlü Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Doç.Dr.Hayati Akbaş, "İsviçre'den bize estetik konusunda hastalar gelecek."

13.06.2013 13:49

Ünlü Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, " İsviçre'den bize estetik konusunda hastalar gelecek. Gelen hastalara ayrıca cerrahi müdahale öncesinde ve sonrasında Samsun'u ve kültürümüzü tanıtacağız" dedi.

FBM Estetik Kliniği Sahibi ünlü Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Doç Dr. Hayati Akbaş, İsviçre'den Samsun'a gelerek tedavi olan Lulzim Lipovica iş ortağı Hamza Jonuzi ile sağlık turizmi yapmak için kolları sıvadı. İsviçre'nin Zürih kentinde yaşayan iş adamları ile sağlık turizmi konusunda görüşmeler yapacaklarını söyleyen Doç.Dr. Hayati Akbaş, "Arkadaşlarımız İsviçre'nin Zürih kentinde yaşayan iş adamlarıdır. İsmimi ve merkezimizi duymuşlar ve gelmeye karar vermişler. Arkadaşlarımızdan birisi de ayrıca saç ektirmek içinde bize geldi. Kendileri bana İsviçre'de yapılan operasyonların bu kadar kaliteli ve ucuz olmadığını, sağlık turizmi yapmak istediklerini söylediler. İsviçre'den Samsun'a hasta getirmek istediklerini özellikle belirttiler. Çünkü oranın başarısını ve kalitesini biliyorlar. Bizimle anlaşma yapmak istiyorlar. Yani kısacası şu anda bize hem cerrahi operasyon hem de ziyarette bulundular diyebiliriz. Kendileriyle ön görüşmeleri yaptık. İnşallah bir protokolde yapıp, partner olacağız ve İsviçre'den bize genel estetik konusunda hasta getirecekler. Gelen hastalara cerrahi müdahale öncesinde ve sonrasında Samsun'u ve kültürümüzü tanıtacağız. Çünkü İsviçre'den Türkiye çok fazla tanınmıyor. Dolayısıyla bu anlamda da Samsun'a gelen hastaların bakış açılarını değiştireceğiz" diye konuştu.

Samsun'a gelerek saç ekimi operasyonu geçiren iş adamı Lulzim Lipovica, "Doç. Dr. Hayati Akbaş'ı zaten duymuştuk. Ayrıca, ünlü Arnavut sanatçı Besiana Kasami (Big Mama) ve TV Show Master Jeunaz Dervisi, doktor beyi çok iyi tanıyorlar. Onlar da doktor beyin uzmanlığına ve kişiliğinin garantisini verdiler. Biz de arkadaşım ve iş ortağıma saç ektirmek için Samsun'a geldik ve tanıştık. Aynı zamanda Big Mama da Samsun'da operasyon olmuş o da bize burayı, FBM'yi ve doktor beyi çok övdü. Biz her ülkeye gidebilirdik. Bu kaliteye inandığımız için Samsun'a geldik" şeklinde konuştu.

Samsun'da kendilerini çok güvende hissettiklerini belirten iş adamı Hamza Jonuzi, "Uçaktan Samsun'a iner inmez hiç bir şey araştırmadan, bize yardımcı oldular. Gösterilen ilgi alakadan misafirperverlikten çok memnunum. Hiç kendimizi yabancı olarak hissetmedik. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Ticari amaç için bazı işler yapılmıyor. Her şey tamamen kültürden gelen naziklikle yapılıyor. Biz bu kadar mutlu olacağımızı zannetmiyorduk. Samsun'a gelirken çekingenliklerimiz vardı. Doç. Dr. Hayati Akbaş ve ekibi sayesinde bu düşüncelerimiz tamamen yok oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İsviçreliler, Samsun'da Estetik Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement