İzmir'de Payamlı Bardacık Festivali Kuraklık Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika
Yaşam

İzmir'de Payamlı Bardacık Festivali Kuraklık Nedeniyle İptal Edildi

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde her yıl düzenlenen 'Payamlı Bardacık Festivali', kuraklık ve ürün azlığı sebebiyle bu yıl iptal edildi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, festivalin iptal edilmesinin zor bir karar olduğunu belirterek, gelecek yıl daha bereketli bir festival düzenlemeyi umduklarını ifade etti.

09.08.2023 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde her yıl düzenlenen "Payamlı Bardacık Festivali" kuraklık ve ürün azlığı nedeniyle iptal edildi.

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde belediye tarafında her yıl düzenlenen "Payamlı Bardacık Festivali" bu yıl kuraklık ve ürün azlığı nedeniyle iptal edildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce yaptığı açıklamada "Değerli Güzelbahçe Sakinleri, Her yıl büyük bir coşkuyla düzenlediğimiz 'Payamlı Bardacık Festivali', bu yıl maalesef mevsimsel kuraklık ve ürün azlığı sebebiyle iptal etmek zorunda kaldık. Bu kararı almak bizim için de zor olmuştur. Umuyoruz ki, gelecek yıl topraklarımız daha bereketli, festivalimiz ise daha coşkulu olur. Bu vesileyle sizlere en içten saygılarımızı sunuyoruz." dedi.

İzmir\'de Payamlı Bardacık Festivali Kuraklık Nedeniyle İptal Edildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam İzmir'de Payamlı Bardacık Festivali Kuraklık Nedeniyle İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement