İzmir'de Sağanak Yağış Sonucu Su Baskınları Yaşandı - Son Dakika
Yaşam

İzmir'de Sağanak Yağış Sonucu Su Baskınları Yaşandı

İzmir\'de Sağanak Yağış Sonucu Su Baskınları Yaşandı

İzmir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Konak, Bornova, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde birçok iş yerini su bastı. Yağmur suları kaldırım seviyesine kadar yükseldi ve bazı iş yerlerinde baskınlara yol açtı. Kordonboyu'ndaki bir kafenin çalışanları, içeriye dolan yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. Restoran ve kafeteryalar ise fırtına nedeniyle dışardaki masa ve sandalyelerini toplamak zorunda kaldı.

18.11.2023 12:40  Güncelleme: 12:41

SU BASKINLARI YAŞANDI

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle Konak, Bornova, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde onlarca iş yerini su bastı. Alsancak Kordonboyu suyla doldu. Yağmur suları kaldırım seviyesine kadar geldi. Yoldan geçer araçlar nedeniyle taşan sular bazı iş yerlerinde baskınlara yol açtı. Kordonboyu'ndaki bir kafenin çalışanları, içeriye dolan yağmur sularını kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. İş yeri çalışanlarından Emre Ayaz, "Dükkanın her tarafına su doldu. Her yer göl gibi oldu. Dükkandaki her şey sırılsıklam. Alsancak'ın kaderi bu. Hem biz hem de müşterilerimiz mağdur oldu" dedi.

Yağmurla birlikte fırtına da etkili oldu. Restoran ve kafeteryalar sürüklenmemesi için dışardaki masa ve sandalyelerini toplamak zorunda kaldı.

Tolga TAHÇI/ İZMİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İzmir'de Sağanak Yağış Sonucu Su Baskınları Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement