Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü törenle kutlandı - Son Dakika
Yaşam

Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü törenle kutlandı

Kağızman\'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü törenle kutlandı

Kars'ın Kağızman ilçesinde düzenlenen törenle Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü kutlandı. Törende çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından folklor gösterileri ve öğrencilerin şiirler okuması gerçekleştirildi.

02.10.2023 12:25  Güncelleme: 12:27

Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü törenle kutlandı.

Kars'ın Kağızman ilçesindeki kurtuluş töreni İstiklal Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulması, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, 103. Kurtuluş yıldönümünü kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Yıldız, "Bu mutlu günü bize yaşatmak için mücadele eden ve bu mücadelede hayatlarını verenlere saygılar sunuyor ve rahmetle anıyorum" dedi. Kurtuluş yıl dönümü töreni, folklor ekibinin gösterisi, öğrencilerin şiirler okuması ve kahramanlık türküleri söylenmesiyle devam etti. Tören; şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Kağızman'ın kurtuluş yıl dönümü törenine, Kaymakam Okan Daştan, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Emniyet Müdür Vekili Orhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Ovacık, kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü törenle kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement