Kocaeli'deki Hayvanat Bahçesinde Çocuklara Dinozor Atölyesi - Son Dakika
Yaşam

Kocaeli'deki Hayvanat Bahçesinde Çocuklara Dinozor Atölyesi

Kocaeli\'deki Hayvanat Bahçesinde Çocuklara Dinozor Atölyesi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda, çocuklara yönelik 'dinozorların keşfi' atölye çalışması düzenlendi. Çocuklar, erittikleri buz kütlesinin içinden çıkan hayvan ve dinozor oyuncaklarını keşfetti. Etkinlikte çocuklara hayvanlar hakkında bilgi verildi ve tavşanlarla ilgilenmeleri sağlandı. Ücretsiz etkinlik yaz boyunca devam edecek.

06.08.2023 17:17

Türkiye'nin ilk özel hayvanat bahçesi olan Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda, çocuklara yönelik "dinozorların keşfi" atölye çalışması gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan çocuklar, yumurta şeklindeki buz kütlesini eriterek içine gizlenen küçük hayvan ve dinozor oyuncakları açığa çıkardı.

Daha sonra çocuklara hayvanlarla ilgili bilgi verildi. Etkinlik sonunda çocuklar, hayvanat bahçesindeki tavşanları da besledi.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Eğitim Pazarlama Müdürü Tuğçe Özgür, AA muhabirine, çocukların serinleten etkinlikle dinozorlar ve diğer canlılar hakkında çeşitli bilgiler edinme imkanı bulduğunu söyledi.

Çocukların eğlenerek eğitimine devam ettiğini aktaran Özgür, ücretsiz etkinliğin yaz süresince süreceğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Kocaeli'deki Hayvanat Bahçesinde Çocuklara Dinozor Atölyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement