Kozan'da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi - Son Dakika
Yaşam

Kozan'da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi

Kozan\'da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi

Kozan'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından kısa aralıklarla en büyüğü 4.4 olan 17 artçı deprem yaşandı. Depremde Feke ilçesi Uğurlubağ Mahallesi'nden yola düşen kaya parçaları traktörle kaldırıldı. Kadirli ilçesinde ise deprem sırasında korku ve paniğe kapılan 55 kişi hastanelere başvurdu. Deprem anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

25.07.2023 11:18

17 ARTÇI OLDU; EN BÜYÜĞÜ 4.4

Kozan'da saat 08.44'de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından saat 10.57'ye kadar kısa aralıklarla ilçede en büyüğü 4.4 olan 17 artçı deprem meydana geldi.

?TRAKTÖRLE YOL AÇILDI Adana'nın Kozan ilçe merkezli depremde Feke ilçesi Uğurlubağ Mahallesi'nin dağlık alanından yola düşen kaya parçaları köylüler tarafından traktörle kaldırıldı. Mahalleyi Kozan ilçesine bağlayan yol, yapılan temizliğin ardından araç trafiğine kontrollü açıldı.55 KİŞİ HASTANELERE BAŞVURDUKozan'ın komşu Kadirli ilçesinde deprem sırasında korku ve paniğe kapılan 55 kişinin ise hastanelere başvurduğu bildirildi. Deprem korkusuyla hastaneye gelenler acil serviste sağlık kontrolünden geçirildi. Balkondan atlayan 2 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan deprem anı ise bazı iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Depremi hisseden çalışanların önce panikleyip sonra hızla iş yerlerinden kaçtığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kozan'da 5.5 büyüklüğünde deprem sonrası 17 artçı meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement