Milas'ta Trafik Kurallarına Uymayanlara 160 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika
Yaşam

Milas'ta Trafik Kurallarına Uymayanlara 160 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı

Milas\'ta Trafik Kurallarına Uymayanlara 160 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik ekipleri, kural ihlali yapan araç sürücülerine bir hafta içinde 160 bin TL cezai işlem uyguladı. Yüksek sesli egzoz ve air süspansiyon gibi kural dışı değişikliklerle dikkat çeken araçlar trafikten men edildi.

24.10.2023 15:07  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik ekipleri kurallara uymayan araç sürücülerine bir hafta içinde 160 bin lira cezai işlem uyguladı.

Milas'ta son günlerde yüksek sesli egzoz ve air süspansiyon gibi kural dışı değişikliklerle dikkat çeken araçlar, Emniyet Müdürlüğü'nün radarına girdi. Milas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik şube ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerle bu tür kural ihlalleri yapan sürücülere göz açtırmıyor. Yapılan denetimler sonucunda, bir hafta içerisinde toplam 90 araca 160 bin TL cezai işlem uygulandı. Yüksek ses egzoz, air süspansiyon ve diğer değişiklikleri bulunan araçlar trafikten men edildi.

Halkın ve sürücülerin can güvenliğini öncelikli tutan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, trafikteki kurallara uyulmasını sağlamak ve kural ihlallerini önlemek için denetimlerini sıklaştırarak devam edeceği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Milas'ta Trafik Kurallarına Uymayanlara 160 Bin TL Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement