Muğla'da Bölünmüş Yolda Kafa Kafaya Çarpışma: 3 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Muğla'da Bölünmüş Yolda Kafa Kafaya Çarpışma: 3 Kişi Ağır Yaralandı

Muğla\'da Bölünmüş Yolda Kafa Kafaya Çarpışma: 3 Kişi Ağır Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın oluş şekli suikast gibi olduğu düşünülerek soruşturma başlatıldı.

17.11.2023 14:12  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazası görenleri ve güvenlik güçlerini şaşırttı. Bölünmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpuşması sonu meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralanırken, suikast gibi kazanın oluş şeklini çözmek için ekipler soruştrma başlatyı.

Kaza gece yarısı Milas- Yatağan Karayolunun 1. kilometresinde yaşandı. Bölünmüş yolda iki aracın kaza yaptığı ve yaralıların olduğu yönünde ihbar alan ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekipler bir yandan çevre güvenliğini alığ diğer yandan da yaralılara müdahale ederken kazanın bölnmüş yolda iki aracın kafa kafaya çarpuşması sonucu meydana gelmesi kafaları karıştırdı.

Her iki aracın da adeta metal yığınına döndüğü kazada yaralılar 112 ekipleri tarafından hastaneye taşındı. Eşine ender rastlanan kazada araçlardan birinin ya yanlış yönde seyrettiği ya da orta refüjü aşıp karşı şeride geçerek diğer araçla çarpışma ihtimali üzerinde duruluyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Muğla'da Bölünmüş Yolda Kafa Kafaya Çarpışma: 3 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement