Ordu'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yaşam

Ordu'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Ordu\'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Ordu'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde denize çelenk bırakma töreni, kano ve tekne yarışları, yüzme ve yağlı direkte bayrak kapma yarışı gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun deniz turizmi açısından önemli bir kent olduğunu belirterek, şehitleri anarak organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür etti. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ise Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade etti. Ünye ilçesinde de kutlamalar düzenlendi.

01.07.2023 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesince Yalıköy Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında düzenlenen etkinlik, protokol üyelerince denize çelenk bırakılmasıyla başladı.

Kano ve tekne yarışları düzenlenen etkinlikteki yüzme ve yağlı direkte bayrak kapma yarışı ilgiyle izlendi.

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, denize kıyısı olan Ordu'nun deniz turizmi açısından önemli kent olduğunu söyledi.

Konuşmasında şehitleri de anan Güler, organizasyonda emeği olanlara teşekkür etti.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ise Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı büyük bir coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kutlamalar kapsamında Ünye ilçesinde de etkinlikler yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Ordu'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement