Şanlıurfa'da Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu - Son Dakika
Yaşam

Şanlıurfa'da Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu

Şanlıurfa\'da Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu

Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrildikten sonra istinat duvarına çarptığı kazada ölü ve yaralıların isimleri belli oldu. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri Fethiye Kasap, Bahar Akkuş ve Ayşe Özçakır olarak açıklandı. Yaralılar ise Şanlıurfa, Suruç ve Akçakale'deki hastanelerde tedavi altına alındı.

10.09.2023 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım işçilerinin kazasında ölü ve yaralıların isimleri belli oldu

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu ölen 3 kişi ile yaralananların isimleri belli oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Suruç ve Akçakale ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerinde yaşandı. Mehmet Ali K.'nin kullandığı 53 ABY 505 plakalı minibüs, iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak devrildikten sonra istinat duvarına çarptı. Kazada Fethiye Kasap, Bahar Akkuş ve Ayşe Özçakır hayatını kaybederken Sıla D., Songül T., Gülsüm K., Ceylan K., Zeynep K., Salih G., Hatun E., Mehmet K., Abdullah Ö., İbrahim Ö., Hindiye K., Kadriye E., Ayşe B., İbrahim Ç., Zeynep T. ve Rukiye D. ise yaralandı. Bir yaralının isminin ise belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.

Yaralıların Şanlıurfa, Suruç ve Akçakale devlet hastanelerindeki tedavileri devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şanlıurfa'da Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement