Sivas'ta Öğrencilerin Sütten Zehirlendiği İddiası - Son Dakika
Yaşam

Sivas'ta Öğrencilerin Sütten Zehirlendiği İddiası

Sivas\'ta Öğrencilerin Sütten Zehirlendiği İddiası

Koyulhisar, İmranlı ve Ulaş ilçelerinde "Okul Sütü Programı" kapsamında dağıtılan sütten zehirlendikleri şüphesiyle 109 öğrenci hastaneye başvurdu.

02.05.2012 18:25

Koyulhisar, İmranlı ve Ulaş ilçelerinde "Okul Sütü Programı" kapsamında dağıtılan sütten zehirlendikleri şüphesiyle 109 öğrenci hastaneye başvurdu.

Koyulhisar ilçesine bağlı bir köy okulundan 11 öğrenci, sütten zehirlendikleri şüphesiyle Koyulhisar İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrenciler, hastanede tedavi altına alındı. Koyulhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle hastanede tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret etti. Korkulacak bir durumun söz konusu olmadığını belirten Yılmaz, ilçe genelinde süt dağıtımını durduklarını söyledi.

Yılmaz, hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu bildirdi.

Ulaş ilçesine bağlı Baharözü beldesi ile bazı köylerden de dağıtılan sütten zehirlendikleri şüphesiyle 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden 12'si Ulaş İlçe Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, 18'i Sivas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yılmaz hastanedeki öğrencileri ziyaret ederek, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Yılmaz, öğrencilerin hayati tehlikesinin olmadığını, kısa zamanda evlerine gönderileceklerini söyledi.

İmranlı ilçesindeki bir ilköğretim okulundan da 68 öğrencinin dağıtılan sütten zehirlendikleri şüphesiyle İmranlı İlçe Hastanesi'ne başvurduğu bildirildi. Öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Sivas'ta Öğrencilerin Sütten Zehirlendiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement