Ürgüp Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika
Yaşam

Ürgüp Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasabalarında yaşayan ve 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Ateş, 101 yaşındaki Gülter Nine ve 102 yaşındaki Fatma Nine'yi evlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Ateş, 'Cumhuriyet Nineleri' olarak tanınan bu kişilerle geçmişe dönük sohbetler yaparak hayır dualarını aldı ve sağlık dileklerini iletti.

18.09.2023 14:39

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasabalarında yaşayan ve 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Ateş ilk olarak 101 yaşında olan Gülter Nineyi evinde ziyaret ederek sohbet etti. Ateş daha sonra yine kasabada yaşayan ve 102 yaşında olan Fatma Nineyi ziyaret etti. Kasabada 'Cumhuriyet Nineleri' olarak tanınan ve 100 yaşını aşmış kişileri ziyaret eden Mustafa Ateş yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Kasabamızda yaşayan iki ninemizin de sağlık durumları çok iyi. Kendileri ile geçmişe dönük sohbetler ettik. Hayır, dualarını aldık. Her iki ninemize de sağlık diliyorum" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ürgüp Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 100 yaşını aşan vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement