Uşak'ta Yaz Dönemi Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Uşak'ta Yaz Dönemi Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Uşak\'ta Yaz Dönemi Kur\'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Uşak'ta yaz dönemi Kur'an kurslarının kapanışı nedeniyle Huzurpark'ta bir program düzenlendi. Vali Turan Ergün, Uşaklı çocukların yaz boyunca kurslara ilgi gösterdiğini belirtti. İl Müftülüğü tarafından kent genelindeki camilerde ve Kur'an kurslarında çocuklara dini ve ahlaki eğitimlerin verildiği aktarıldı. Programda Kur'an-ı Kerim okundu, mehteran gösterisi yapıldı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Programa Uşak Belediye Başkan Yardımcısı, Üniversite Rektörü, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü de katıldı.

10.08.2023 13:04

Uşak'ta yaz dönemi Kur'an kurslarının kapanışı nedeniyle program düzenlendi.

Huzurpark'ta düzenlenen kapanış programında konuşan Vali Turan Ergün, Uşaklı çocukların yaz boyunca kurslara ilgi gösterdiğini söyledi.

İl Müftülüğünce kent genelinde tüm camilerde ve Kur'an kurslarında çocuklara dini ve ahlaki eğitimlerin verildiğini aktaran Ergün, "Müftülüğümüzün açtığı bu kurslara 404 camimizde 77 Kur'an kursumuzda 13 bini aşan öğrencimiz katıldı. Uşak Belediyesinin de kurslarıyla birlikte yaklaşık 18-19 bine yakın gencimizin yaz tatilinde dinini, diyanetini öğrenmek için keyfinden, tatilinden fedakarlık ettiğini, buralarda da aynı zamanda sosyal anlamda geliştiğini gördük." dedi.

İl Müftüsü Burhan Çakır da 13 bine yakın öğrenciyi misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bazı çocuklar tarafından Kur'an-ı Kerim'in okunduğu program, mehteran gösterisi ve çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

Programa Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Uşak'ta Yaz Dönemi Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement