Validen Öldürülen Kızın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yaşam

Validen Öldürülen Kızın Ailesine Taziye Ziyareti

Validen Öldürülen Kızın Ailesine Taziye Ziyareti

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ceylanpınar ilçesinde cesedi bulunan genç kızın ailesini ziyaret etti.

12.02.2012 12:46

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ceylanpınar ilçesinde cesedi bulunan genç kızın ailesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç ile Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ve Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan, aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Ailenin üzüntülerini paylaşan Vali Güvenç, olayın gerçekleştiği andan itibaren konunun takipçisi olduklarını ifade etti. Vali Güvenç, güvenlik güçlerinin özverili çalışmaları sonucu zanlıların, bir günde yakalanarak, adalete teslim edildiğini vurguladı.

Aileden sağduyulu olmalarını isteyen Güvenç, Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu kaydetti. Ailenin herhangi bir sıkıntı olması halinde, durumu güvenlik birimleriyle ve kendileriyle paylaşmalarını isteyen Vali Güvenç, "Bundan sonra aile büyüklerine daha büyük görevler düşmektedir" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aile üyeleri ise faillerin yakalanmasını sağlayan herkese teşekkür ederek, bundan sonra sağduyulu davranacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 7 Şubatta kaybolan 19 yaşındaki Naile Ç, bir gün sonra dere kenarında öldürülmüş halde bulunmuştu. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanmıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Validen Öldürülen Kızın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement