Vize'de Geçici Hayvan Bakım Evi İnşaatı Sürüyor - Son Dakika
Yaşam

Vize'de Geçici Hayvan Bakım Evi İnşaatı Sürüyor

Vize\'de Geçici Hayvan Bakım Evi İnşaatı Sürüyor

Vize ilçesinde geçici sahipsiz hayvanlar bakım evi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Ercan Özalp, inşaat alanında incelemede bulunarak bilgi aldı. İnşaatın tamamlanmasıyla hayvanların bakım ve rehabilitasyonu daha kolay gerçekleştirilecek.

12.09.2023 13:28  Güncelleme: 13:38

Vize ilçesinde geçici sahipsiz hayvanlar bakım evi ve rehabilitasyon merkezi inşaatı sürüyor.

Belediye Başkanı Ercan Özalp, inşaat alanında incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Geçici sahipsiz hayvanlar bakım evi ve rehabilitasyon merkezinin 5 bin metrekare üzerine inşa edildiğini ifade eden Özalp, ekiplerin hızla çalışmaları yürüttüğünü belirtti.

İnşaatı kısa sürede tamamlayıp iç donanımına başlamak istediklerini bildiren Özalp, hayvanların bakım ve rehabilitelerinin merkez ile daha kolay gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Yaya geçitleri boyanıyor

Vize Belediyesi, yaya geçitlerini boyuyor.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda yaya geçidi çizgileri yenileniyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, trafik işaret ve çizgilerinin trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük önem taşıdığı kaydedildi.

Yaya geçitlerinin daha görünür hale getirildiği aktarılan açıklamada, kentteki tüm yaya geçitlerinin boyanacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Vize'de Geçici Hayvan Bakım Evi İnşaatı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement