07-13 Yaş Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı - Son Dakika
Yerel

07-13 Yaş Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı

07-13 Yaş Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlediği "Halı Saha Futbol Turnuvası" büyük bir coşkuyla başlarken eleme usulü ile yapılan turnuvada oynayan 14 takımdan 8’i ikinci turda oynamaya hak kazandı.

18.06.2015 17:35

Muş'un Bulanık Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlediği "Halı Saha Futbol Turnuvası" büyük bir coşkuyla başlarken eleme usulü ile yapılan turnuvada oynayan 14 takımdan 8'i ikinci turda oynamaya hak kazandı.

Zafer Mahallesi'nde bulunan kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmalarda eşleşen 14 takım yeşil sahada oynayarak ter döktü. Turnuvanın başlangıç programına Bulanık Belediyesi Eş başkanı Figen Yaşar, Eğitim ve Spor Komisyonu üyeleri ile belediye meclis üyelerinin yanı sıra çak sayıda vatandaşlar izleyici olarak katıldı. Daha önce oluşturulan takımlarda yer alan ve yaş grupları göz önünde bulundurularak yapılan eşleşmeye göre sahaya çıkan çocuklar, kıyasıya mücadele etti. Çocuklar için keyifli ve aynı zamanda kazanma hırsıyla geçen müsabakalarda 14 takımın peş peşe saha çıkarak yaptığı mücadele sonucunda kaybeden takımlar elenirken, kazanan 8 takım ise bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Tur atlayan takımlar arasında yapılacak eşleşmenin ardından ikinci tur için takımlar 20 Haziran Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Turnuvadan başarıyla çıkan birinci ve ikinci takımlara ise çeşitli hediyeler verilecek. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 07-13 Yaş Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement