18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü

18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin 99. Yıldönümü

18 Mart Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıldönümü Balıkesir Edremit ilçesinde de törenlerle kutlandı.

18.03.2014 17:09

18 Mart Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü Balıkesir Edremit ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Edremit Garnizon Şehitliği'nde Şehitler Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından saygı atışı gerçekleştirildi. Daha sonra şehitlik özel defteri Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkan Vekili Engin Sağdıç tarafından imzaladı. Törene katılanlar şehit mezarlarını ziyaret ederek şehitlerin ruhuna dua ederek, mezarlarına karanfil bıraktılar. Ardından Edremit Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinliğe Edremit Kaymakamı Abdulhamit Eguvan, Edremit 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, Edremit Belediyesi Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit Belediyesi Başkan Vekili Engin Sağdıç, Edremit Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Edremit Belediye başkan yardımcıları, daire amir, müdürleri ile davetliler katıldı. Edremit Anadolu Lisesi'nde ilçe okulları öğrencileri arasında şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Edremit Belediyesi Başkan Vekili Engin Sağdıç tarafından hediyeleri verildi. Salonda şiir ve müzik dinletisinin ardından tören sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement