19 Mayıs Meşalesi Foça'da Yandı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Meşalesi Foça'da Yandı

19 Mayıs Meşalesi Foça\'da Yandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıldönümünde, Foça’da gerçekleşen Teröre Lanet yürüyüşüne yüzlerce Foçalı katıldı.

20.05.2016 09:06

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıldönümünde, Foça'da gerçekleşen Teröre Lanet yürüyüşüne yüzlerce Foçalı katıldı.

Fener alayı ve Teröre Lanet yürüyüşüne katılanlar arasında; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Bulut, Belediye Meclis üyeleri, Foça Kent Konseyi üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri yer aldı.

Kavala Kafe önünde başlayan yürüyüşte taşınan yüzlerce meşale, Demokrasi meydanına ulaşırken, karanlığı ışıl ışıl aydınlattı.

Kaymakam Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ellerinde taşıdıkları meşaleyle Demokrasi meydanındaki büyük 19 Mayıs meşalesini yaktı.

Demokrasi meydanını dolduran yüzlerce katılımcı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini ve Gençliğin ATA'ya cevabını tek yürek olarak seslendirdi.

Foçalılar, Cumhuriyete ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılıklarını bir kez daha haykırdı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Meşalesi Foça'da Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement